Manifester

Wilfried Vonk

wilfried

Bedacht in 2006 Fotogeschenk, om de wereld net iets mooier te maken. Was vanaf 1992 tot 2008 actief als journalist en fotograaf. Heeft grote passie voor beeld en tekst. Vrijetijdsdichter en manifester. Met de Gallery gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Waar verbeeldingskracht en realiteit elkaar ontmoeten in ambachtelijk vakmanschap.


Top Creator

Corne Vonk

corne-vonk

Creatief brein achter nieuwe producten. Kan alles maken, wat in zijn hoofd opkomt. Bedenker van succeslabel Custom Decks, zijn handwerk bereikte inmiddels vele landen in Europa en zelfs daarbuiten. Haalt alles uit onze printers wat erin zit en is virtuoos met plakken, lamineren, snijden en frezen. Daarnaast begaafd computerwerker: zijn vingers zijn sneller dan het geluid.


Nooit iets kwijt

Anneke van der Berg

anneke

Is verantwoordelijk voor alle fotoprints van de Epson minilabs en de Canon Pro 4000. Prints op hoogwaardig fotopapier, Hahnemuhle fine art paper en uniek posterpapier. Zo print Anneke dus ook de Gallery werken die zijn verlijmd op dibond, op MDF, op aluminium en achter acryl. Anneke is onmisbaar: als er iets zoek is, heeft Anneke het binnen 3 seconden gevonden. Haar geheim? Niemand die het weet.


Alleskunner

Gert Lok

gert

Gert heeft de Gallery boven de Fotowerkplaats opgebouwd. Hij heeft hierbij gebruik gemaakt van alles wat voor handen was. Hergebruik is zijn Toverwoord. Daarnaast kan Gert alles, of het nu gaat om ontwerpen, websites bouwen, ingewikkelde online bestelsystemen of bestandsbewerking, schilderen of kunst schilderen. Maakte ooit het grootste schilderij van Kampen én het kleinste schilderij van Kampen, de laatste met een kwast met 1 haar (!). Gert is binnen de Gallery ook verantwoordelijk voor het licht en geluid.


ICT-er van het eerste Uur

Martijn Beks

martijn

Kwam ooit, in 2001 binnen als multimedia stagiair en groeide uit tot technisch architect van de Fotogeschenk websites. Eerst gebouwd als fotogalerij met stockbeelden en oude meesters voor prints on demand, later, vanaf 2007 ook geschikt gemaakt voor upload-to-print. Inmiddels verwerkte zijn systeem miljoenen uploads en bijna 150.000 orders. De oude meesters en stockbeelden vormen nog altijd een kleine 5% van de orderstroom. Martijn heeft het opzetten van eigen productiefaciliteiten altijd gestimuleerd en is nauw betrokken bij iedere investering op dit terrein. Hij kan indien nodig het hele machinepark bedienen.


De rust Zelve

Steven Vonk

steven

Bedacht samen met Wilfried de exploitatie opzet en de inrichting van de Gallery. Met Gert Lok verbouwde hij de ruimte boven de Fotowerkplaats tot wat het nu is. Selecteerde samen met Jolanda en Wilfried de werken van de Makers. En is host voor iedereen die de Fotowerkplaats en de Gallery bezoekt. Bedient indien nodig moeiteloos alle printers tegelijk en is samen met Corne verantwoordelijk voor de Live Printservice. Steven bewaart ook in drukke periodes het overzicht, is altijd de Rust Zelve (of acteert dat erg goed). Mede daarom verantwoordelijk voor inkoop en personele planning.


Ziet wat niemand ziet

Jolanda Mulder

jolanda

Fotografeerde de Makers, geeft vorm aan de exposities in de Galley, adviseert over de collectie en verzorgt al jarenlang alle soorten fotobewerkingen én de Inspiratiebrief van Fotogeschenk. Daarnaast exposeert ze in de Gallery. Jolanda fotografeert altijd met een bijzonder oog: Jolanda ziet wat niemand ziet.


Vormgever

David de Jong

david de jong

David de Jong is verantwoordelijk voor de huisstijl van De Gallery. Als vormgever is geen uitdaging hem te groot, met veel enthousiasme en passie werkte hij aan het logo en de huisstijl van De Gallery. We zijn allen erg blij met het prachtige resultaat.