ALGEMENE VOORWAARDEN
 

Alle opdrachten worden alleen volgens onderstaande voorwaarden aangenomen en verwerkt. De opdrachtgever (klant) aanvaardt deze voorwaarden bij het plaatsen van een bestelling. Opdrachtgever verklaart meerderjarig te zijn c.q. bij minderjarigheid overeenkomsten te hebben laten medeondertekenen door één van zijn/haar ouders of voogd(en).

1. Eigendomsrecht

Het eigendomsrecht van alle getoonde werken ligt bij de Makers. Alle kunstwerken kunnen in de vermelde uitvoeringen worden besteld en mogen op geen enkele andere wijze worden gebruikt, noch in print, noch digitaal en/of in publicatie en/of delen van het bestand op enigerlei andere wijze.

2. Orderverwerking

Geplaatste orders worden meteen na betaling in behandeling genomen. Zodra een order is betaald, kan deze niet meer worden geannuleerd.

3. Levering

Binnen Nederland en kunnen klanten kiezen voor levering op ieder gewenst adres, het artwork wordt dan op afspraak geleverd met onze eigen chauffeursdienst. De levertijd bedraag 10-15 werkdagen.
Klanten kunnen er ook voor kiezen de order zelf op te (laten) halen bij de Gallery, in dit geval worden er geen transportkosten in rekening gebracht.

4. Productgarantie & Herroepingsrecht

De Gallery staat borg voor de kwaliteit van de artworks, alle artworks worden in eigen beheer geproduceerd. Omdat alles maatwerk is is het wettelijk Herroepinsgrecht op de artworks van de Gallery niet van toepassing.

5. Online geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Klanten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.